19 Eylül 2013 Perşembe

Avon Far Paleti - Berry Love / Avon Eyeshadow Palette - Berry Love


Merhaba! Bugünkü konuğumuz Avon'un yenilenen dörtlü far paletlerinden sonbahara oldukça yakıştığını düşündüğüm Berry Love. Yenilenen serideki paletlerin bazıları bana eskileriyle aynı gibi geldi ama buna benzer bir tane olduğunu sanmıyordum ve renklerinin tam benlik olduğunu düşünerek aldım, yanılmamışım.

Hey everyone! Today's guest is one of Avon's newly relaunched quads, a very autumnal one, called Berry Love. I thought this had colors that suit me perfectly and wanted to give the new formula a shot, so I grabbed it, and I wasn't disappointed.



Bu paletler 4 farklı renk içeriyor, bendeki paletteki renkler şöyle:

1: Kaş altına ya da göz pınarına kullanıma oldukça uygun, mat, pudra rengi ve kemik rengi arası açık bir renk.

2: Tam bir mat uçuk pembe.

3: Bu paletteki favori rengim. Işıltılı ve metalik arası bir görünüme sahip bronz-vizon arası harika bir renk.

4: Paletteki ikinci favorim. Sonbahara oldukça uygun, bordo-kahverengi arası mat bir renk.

There palettes have 4 different colors, here's the ones in the Berry Love quad:

1: A matte color that's in between bone and light pink, that looks great to highlight the browbone or inner corner. 

2: A true baby pink which happens to be matte.

3: My favourite color from this palette! Shimmery, metallic looking shadow that has some taupe, some mink and some bronze in it. Perfect for all over the lid!

4: My second favourite. A very autumn appropriate, matte, dark burgundy-brown color.


Üst sırada farların bazsız uygulanmış halini, altta ise The Balm Put A Lid On It far bazının üstüne uygulanmış halini görebilirsiniz. Baz üzerine uygulandıklarında renklerini çok daha güzel veriyorlar ve daha kolay uygulanıyorlar, ama eğer çok yoğun bir görüntü istemiyorsanız bazsız da kullanabilirsiniz. Mat renklerin biraz tozutma problemi var ama dikkatli uygularsanız ya da fondöteninizi ve kapatıcınızı uygulamadan önce göz makyajınızı yaparsanız sıkıntı oluşturacağını düşünmüyorum. Bazla kullandığımda sabah yaptığım makyaj akşam eve geldiğimde aynen duruyordu ama baz kullanmadan uyguladığımda 5-6 saat sonra renklerin hafiften uçmaya başladığını gördüm.

Here you can see the shadows without a base (top) and applied over The Balm Put A Lid On It eyeshadow base (bottom). They perform much better over a base, but if you only want a sheer wash of color, they would do well without one as well. The matte ones have some fallout, so you might want to apply them before applying your foundation or concealer. They last all day with a base underneath but without a base they started to fade away after 5-6 hours. 


Bu farların önceki halini kullanmış biri olarak yeni formüllerinin çok daha pigmentli, yumuşak ve kalıcı olduğunu söyleyebilirim. Aynı seriden başka paletleri de denemeyi düşünüyorum!

As someone familiar with the old formulation of these, I can safely say that the new formula is much more pigmented, smooth and long lasting. I'm impressed and want to try more from this range!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder