11 Eylül 2013 Çarşamba

Nars Allık - Sin / Nars Blush - Sin


Merhaba! Bugün sizlere sonbahar/kış döneminde en sık kullandığım ve kendime en çok yakıştırdığım allıktan bahsetmek istiyorum: Nars - Sin. Yaz döneminde elimden Nars - Luster allığı hiç düşürmezken, havalar soğur sormaz kendisini Sin için terk ediyorum. 

Hey everyone! Today I'm going to be raving about my favourite blush for the autumn/winter months: Nars - Sin. While another Nars blush, Luster is my ultimate favourite for the summer months, as the weather starts to get colder, I put Luster to the back part of my drawer and let Sin be my everyday companion.



Nars bu rengi "berry with gold shimmer" olarak tanımlıyor, yani altın ışıltılı gül kurusu. Bu tanıma katılıyorum, ama altın ışıltılarının aşırı belirgin olmadığını söylemeliyim. Kesinlikle sim gibi durmuyorlar ve sanki allığınızla beraber altın tonlu bir aydınlatıcı sürmüşsünüz gibi yüzünüze sağlıklı bir parıltı veriyorlar. 

Nars describes this color as "berry with gold shimmer", which I personally fully agree. The gold shimmer is not very striking, is quite subtle and it doesn't look like you piled gold shimmer on your face. It just looks like you used a golden toned highlighter on top of your blush, and gives your face a healthy glow. 




Tek katta bile parmağımdaki rengi veren bu allık gördüğünüz gibi oldukça pigmentli, bu nedenle hafif bir şekilde uygulandığında çok daha güzel duruyor. Nars allıkların geneli bu şekilde olduğundan kullanırken abartıya kaçmamakta fayda var. Ben genelde Real Techniques Blush Brush ya da The Balm Powder to the People fırçalarla uyguluyorum ve şu ana kadar hiç tozutma gibi durumlarla karşılaşmadım.

The blush gives its color in the pan even with the first swatch, as you can see on my fingers. The thing with all the Nars blushes is that they are super pigmented, so it's probably the best to apply them with a light hand. I prefer applying this blush with my Real Techniques Blush Brush or The Balm Powder to the People brush. 

Özellikle açık tenlere çok yakıştığını düşündüğüm bu allık daha önce de dediğim gibi sonbahar/kış aylarında elimden hiç düşmüyor. Ve 4.8 gram olan bu allığı uzun yıllar boyunca, belki de asla bitirebileceğimi düşünmüyorum. 

This blush suits people with lighter skin tones perfectly and I just can't get enough of it during the colder months. And this little baby is 4.8 grams, so I don't think I will ever run out of it for years, maybe for my entire lifetime!



Sizin sonbahar/kış döneminde en sık kullandığınız allıklar hangileri?

What are your favourite blushes to use during autumn/winter months?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder