21 Ekim 2013 Pazartesi

The Balm Instain Allıklar / The Balm Instain Blushes


Merhaba! Bugünkü yazımın konusu The Balm'ın en son çıkardığı allık serisi olan Instain'in Türkiye'ye gelen 4 rengi: Swiss Dot, Houndstooth, Pinstripe ve Toile. 

Hey everyone! Today we have 4 amazing blushers that are really worth the hype, latest launches from The Balm: Swiss Dot, Houndstooth, Pinstripe and Toile.



İlk olarak Toile ile başlayalım. Toile harika bir çilek rengi ve serinin diğer allıkları gibi oldukça pigmentli ve kalıcı. Bu renge sonbahar ve kış aylarında elimin çok fazla gideceğini sanmıyorum ama bahar aylarında favorilerimden biri olacağını şimdiden söyleyebilirim.

Let's start with Toile. Toile is a true strawberry color and it is crazy pigmented and long-lasting. This is not the first blusher I think about in the colder months, to tell you the truth, but I know this is going to be a favourite of mine when spring arrives.


Pinstripe benim için tam bir kış rengi! Ben bu allığı çok sevdiğim Nars - Sin'in altın ışıltıları olmayan haline benzetiyorum. İnanılmaz pigmentli olan bu allık biraz korkutucu gözükse de hafif bir elle uygulandığında yüze harika bir canlılık veriyor. Oldukça beyaz bir tene sahip olmama rağmen doğru şekilde uyguladığımda asla abartı durmuyor.

Pinstripe on the other hand is just a winter color! This reminds me of my beloved Nars - Sin, minus the golden sheen. This blusher is insanely pigmented and looks a bit scary but it gives a gorgeous blushing-from-within effect when applied lightly. Trust me, if the palest girl in town (me) can make it work, so can you. 


Houndstooth, soğuk tonlu, pembe-mor arası harika bir renk. Tıpkı Pinstripe gibi, soğuk aylara oldukça yakıştırdığım bir allık. Tabii ki oldukça pigmentli ve kalıcı, hafif bir elle uygulamakta fayda var.

Hounstooth is a cold-toned blusher and is somewhere in between plum and pink. Just like Pinstripe, this is an autumn/winter blusher for me. I don't want to repeat myself but it's really pigmented as well, let me remind you once again, apply with a lighter hand!


Swiss Dot, normalde kullandığım allıklardan çok daha farklı bir renkte. İlk bakışta kiremit rengi gibi görünse de tene uygulandığında kiremit rengi-pembe arası bir sonuç veriyor. Yaz aylarında hafif bronzlaşmış tende harika duracağını düşünüyorum.

Swiss Dot is not a color I would actually go for, honestly, I just bought it to complete the serie (shocker). This looks like a brick red color in the pan but when applied to the skin it turns to a color between brick red and pink. I believe this will look especially great on slightly tanned skin in the summer!


The Balm her zamanki gibi ürünlerin kalitesinin yanı sıra dış görünüşlerine de inanılmaz bir özen göstermiş. Allıklar isimlerini aldıkları kumaş desenleriyle süslenmiş ve moda dergileri şeklinde tasarlanmış kapaklarıyla da insanda alma isteği uyandırıyorlar.  

The Balm really has it going with their packaging, alongside with the quality of their products. The blushers are named after patterns and they are designed with those patterns, and they also look like mini fashion magazines. What more can a beauty addict want? 


Yukarıda allıkların hem yoğun bir şekilde hem de dağıtılmış şekilde nasıl göründüklerini göstermeye çalıştım. Renkler allıkların gerçek duruşunu oldukça iyi yansıtıyor. Gördüğünüz gibi allıkların yoğun uygulanmış hali oldukça pigmentli, ve yoğun swatchları sadece tek kat uygulayarak elde ettim, dolayısıyla bu allıkları mutlaka ve mutlaka hafif olarak kullanmalısınız.

In the swatches above I tried to show both their real color and how they look when they're blended. The colors turned out pretty accurate. As you can see, they are really pigmented, they give their true color with only one swipe, which is really crazy. So, application is key with these blushes.


Hem göze hitap eden hem de oldukça kaliteli olan bu allıkları Gratis mağazalarında bulabilirsiniz. Umarım Gratis bu allıkların diğer 2 rengini de ülkemize getirir ve koleksiyonumu tamamlayabilirim. Sevgiler!


I really hope other 2 colors from this line will hit our drugstores soon, because I really want to complete my collection. You really should give these blushers a go! 

2 yorum:

  1. Vaov nerdeyse her rengi var! Cok guzel anlatmissin ve cok net forograflamissin tebrik ederim:)
    Bende pinstripe rengi var oldukca pigmentli bir renk hafif uygulandi mi her tene uyumlu!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis 6 renkten 4'ünü getirdi sadece ve hepsini aldım, umarım diğer iki rengi de getirir çünkü onlar da harika görünüyorlar. Gerçekten çok başarılı allıklar ve dediğin gibi her tene uyumlular, Pinstripe benim bu dörtlü arasında kesinlikle favori rengim, çok güzel bir tercih yapmışsın :) Ve iltifatların için çok teşekkür ederim, böyle şeyler duymak benim için çok büyük bir anlam taşıyor!

      Sil