11 Aralık 2013 Çarşamba

NYC Expert Last Lipsticks


Merhaba! Bugünün yazısı ülkemize nispeten yeni gelmiş sayabileceğimiz, Watsonslarda satılan NYC markasının Expert Last serisindeki rujları üzerine.

Hey everyone! Today I bring you a total drugstore gem: NYC Expert Last Lip Colors.


NYC markasının geldiğini duyduğumda aklımda yabancı bloglarda sıkça gördüğüm ve denemek istediğim bazı ürünler vardı ama hiçbirinin henüz gelmediğini gördüm. İnanılmaz uygun fiyatlı bu rujları gördüğümde "bir tane alıp deneyeyim, beğenirsem diğer renklerine de bakarım" diyerek aşağıda en solda olan Purple Crush rengini aldım, akşam denediğim an aşık oldum ve ertesi gün koşup 3 rengini daha aldım. 

I wanted to give some products from NYC a try, and considering the fact that a girl can never have too many lipsticks and these were around 2.5$ price line, I thought I couldn't go wrong and bought one. What happened? Next day I rushed back to the store and got 3 more!


Bu rujların yapısı bir harika! İlk olarak inanılmaz pigmentli olduklarını söyleyemeliyim, aynı zamanda yumuşacık bir yapıları var, dudakta resmen kayıp gidiyorlar. Kalıcılıkları da fena sayılmaz, 2-3 saat hiç renk kaybetmeden dudakta kalıyorlar.

Purple Crush: Metalik görünümlü, mora yakın bir pembe. Metalik sözü sizi korkutmasın, oldukça doğal duruyor.
Air Kiss: Sıcak alt tonlu orta tonlu bir fuşya. 
Blue Rose: Mavi alt tonlu canlı bir pembe. Biraz mor renk içeriyor.
Traffic Jam: Mavi alt tonlu canlı bir kırmızı. 

The formulation of these lipsticks is incredible for the price tag. They are crazy pigmented and soft, they just glide on the lips. The staying power is not bad either, they stay put without any fading or smudging for a good 2-3 hours.

Purple Crush: A plum with a hint of pink, has a metallic finish.
Air Kiss: A warm toned bright fuschia.
Blue Rose: A blue toned bright pink. Has a little bit of purple in it too.
Traffic Jam: A blue toned bright red. 


NYC ürünleri hakkındaki ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. Umarım Watsons neredeyse tüm Youtuber'ların favorisi olan Smooth Silk Bronzer'ı da en yakın zamanda getirir. Görüşmek üzere!

Overall, I'm quite impressed with these! Considering their price, they are absolutely amazing. I love finding gems at the drugstore like this. See you soon!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder