19 Ocak 2014 Pazar

Rimmel Scandaleyes Sıvı Farlar / Liquid Eyeshadows - Mercury Silver & Rich Russet


Merhaba! Rimmel benim en sevdiğim markalardan biri, ve son zamanlarda gerçekten çok kaliteli ürünler çıkarmaya başladı. Yeni ürünlerinden benim en beğendiklerim Scandaleyes Sıvı Farlar, bu yazıda Rich Russet ve Mercury Silver renklerinden bahsedeceğim.

Hey everyone! Rimmel is probably my favourite drugstore brand, and they've been bringing out some amazing new products recently. My absolute favourites from the recent launches are the Scandaleyes Liquid Eyeshadows, I own two of them: Rich Russet and Mercury Silver.



Bu farlar dudak parlatıcısı gibi tüplerde ve aplikatörle geliyorlar. Yapıları çok sıvı değil, yoğun bir kıvama sahipler. Aplikatöre gelen ürün iki göze de uygulamak için yetiyor, ben aplikatörle iki gözüme de birkaç nokta halinde uygulayıp sonra parmaklarımla ya da Mac 217 gibi bir fırçayla yayıyorum. Eğer daha yoğun bir renk elde etmek isterseniz üzerine bir iki kat daha uygulayabilirsiniz. Biraz çabuk kuruyorlar, o yüzden uygularken hızlı davranmak lazım. Scandaleyes serisinden denediğim hiçbir üründe kalıcılık sorunu yaşamamıştım ama bu farlar sıvı oldukları için kalıcılıkları konusunda biraz endişeliydim, neyse ki endişelerim boşunaymış. Bu farlar kurudukları anda tamamen sabitleniyorlar ve siz silene kadar yerlerinden asla oynamıyorlar! Benim gözümde 14 saat durdukları bile oldu ve ne bir renk kaybı, ne bir bozulma, akma, dağılma; hiçbir sorun yaşamadım. Gerçekten inanılmazlar!

These liquid shadows come in tubes like a lip gloss and they have similar doe foot applicators. They don't really have a runny texture, they are quite thick and dense. The amount that comes to the applicator is enough for both eyes, I just put a few dots on both of my eyes and blend them with my fingers or with a brush like Mac 217. Although I've been incredibly impressed with the longevity of the products from the Scandaleyes line, I was a little concerned with these as they are liquid shadows, but these really impressed me. Once dried down, they are set for good, and they will stay put until you remove them. These stayed on my lids for 14 hours without any smudging or fading, they are incredible! 


Rich Russet harika bir bronz-taupe rengi. Her göz rengine yakışacak, günlük makyaj için ideal bir renk. Hafif metalik bir görüntüsü var, bu nedenle ışık vurduğunda harika gözüküyor. Bu tür renkleri siyah eyeliner ve bol rimelle tamamlayıp her gün kullanabilirsiniz, her tonda makyaja yakışacaktır. 
Mercury Silver ise tam bir gümüş rengi. Oldukça açık bir rengi var, ışık vurduğunda beyaza yakın metalik yansımalar oluşturuyor. Ben bu farı yılbaşı makyajımda kullanmıştım, tüm göz kapağına uygulayıp koyu renk farlarla gölgelendirme yaptığınızda harika bir dumanlı göz makyajı elde ediyorsunuz. Belki yakında bu farla bir makyaj uygulaması yapıp paylaşabilirim.

Rich Russet is an amazing bronze-taupe color that would just suit everybody. This is such a perfect everyday makeup color, when combined with black liner and a lot of mascara, this would be an eye makeup that would suit every single makeup look. This has a little bit of metallic sheen to it, which looks great when light hits your eyes.
Mercury Silver is exactly a silver color, without any blue or anything else in it. This is quite a light silver, it creates white metallic reflections when light hits it. I used this on my New Year's Night makeup look, I applied it all over the lid and blended some dark shadows on the crease and the outer V, it looked gorgeous. Maybe I'll do a makeup look with this soon!   


Rimmel'in yeni çıkardığı bu sıvı farlar benim günlük favorilerim arasında yerlerini almayı başardı. Bende olmasalar da bu farların sıcak tonlu harika bir kahverengi-bronz rengi ve bir de koyu duman grisi gibi renkleri de var, ve ilk indirimde onları da almayı düşünüyorum. Rimmel'ın çoğu ürünü denenmeyi hak ediyor, bence fiyatlarına göre çok güzel ürünleri var ve bu nedenle blogumda Rimmel ürünlerine sıkça yer vermeyi düşünüyorum. Görüşmek üzere!

You really should check the new Rimmel products, they have some amazing new lipsticks, eyeshadows, mascaras. These liquid eyeshadows have a few more shades, there's a gorgeous deep warm brown shade and a slate color which looks amazing. See you soon!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder