2 Ocak 2014 Perşembe

The Balm Mary Lou Manizer Aydınlatıcı / The Balm Mary Lou Manizer Highlighter


Merhaba! Her ne kadar yılbaşı gecesi geçmiş olsa da ben ışıltılı makyaj malzemelerine doyamadım, o yüzden de bugün sizlere en sevdiğim aydınlatıcıdan bahsetmek istedim: The Balm Mary Lou Manizer.

Hey everyone! I just can't get over the phase of using shimmery makeup products all the time, although the holiday season is over now. So I wanted to tell you about a my favourite highlighter, which is still something shimmery but a toned down, everyday makeup friendly one: The Balm Mary Lou Manizer.
 


Bu ürün benim sahip olduğum en yumuşak, en kremsi pudra. Sürümü ve yayması adeta rüya gibi, kalıcılığını bütün gün koruyor ve gözenekleri, cilt kusurlarını belirginleştirmiyor. Eskiden çok sık aydınlatıcı kullanan biri değildim ama bu ürünü o kadar çok seviyorum ki gördüğünüz gibi halkaları görünmeye başladı bile, yakında dibini görürsem şaşırmayacağım! 

This is the most finely milled powder product I own. The texture is exceptional, super soft and creamy, blends like a dream, stays put all day. It doesn't emphasize the pores either, which I love. I wasn't crazy about highlighters until I bought this one, but I just love and use this one so much that I won't be surprised if I hit the pan soon, you can already start to see the rings!


Hafif bir sarılığa sahip olan ve inci gibi doğal bir parlaklık veren bu aydınlatıcıyı gece makyajlarınızda kullanabileceğiniz gibi rahatlıkla gündüz de kullanabilirsiniz. Asla abartı durmuyor, hatta gün ışığında yüzünüze sağlıkla ışıldıyormuş gibi bir görünüm katıyor. 

 It just gives you the most amazing slightly yellow pearl-like highlight, doesn't make your face look like a disco ball at all, you can definitely use this during the day time, it looks just gorgeous under the sunlight.


The Balm ürünlerinin neredeyse tamamına sahibim ve hem kaliteleri ve çeşitlilikleriyle, hem sahip oldukları oldukça ilgi çekici ve eğlenceli dizaynla, hem de indirimler yakalandığında kalitesi düşünüldüğünde komik diye adlandırabileceğim fiyatlara alınabilmeleriyle gönlüme taht kurmuş durumdalar. Bu aydınlatıcıyı aldığımdan beri elim başka hiçbir aydınlatıcıya gitmiyor. Önümüzdeki günlerde The Balm'ın çok sevdiğim ürünlerinden bahsetmeye devam edeceğim, takipte kalın. Görüşmek üzere!

I just love everything about The Balm Products, and I've tried almost everything from the line. There are so many different products from the brand that would suit anybody and everybody, and almost everything I tried from the brand is of exceptional quality and have great, super cute retro packaging. They just draw you in! This highlighter is no exception, this is the only highlighter I grab when I want to use one. I will be writing more about The Balm products in near future. See you soon!   

3 yorum:

  1. hep olumlu yorumlar okuyorum bu ürün hakkında, denemek lazım.

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle bütün övgüleri hak eden bir ürün, en yakın indirimde düşünmeden sepete atın derim :)

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle çok faydalı bir ürün. bir ömür gider zaten gramajı çok fazla. ben hem gündüz hem gece severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil